Pasta z czerwonej fasoli i soczewicy Helcom (190g)





Opis
Informacje o produkcie:
Pasta Helcom to produkt bezglutenowy, polecany dla wegan, oraz wegetarian. Pasty produkowane są z dobrej jakości składników, nie posiadają w swoim składzie konserwantów, aromatów, barwników oraz zagęszczaczy.
Skład:
Fasola czerwona gotowana 42%, soczewica gotowana 33%, pomidory, woda, oliwa z oliwek, sok cytrynowy, przyprawy, sól
Wartość odżywcza w 100 g:
Produkt bezglutenowy, 100% vege. Wyprodukowano w Polsce
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 493 kJ/118 kcal
Tłuszcz: 5,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 9,1 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 6,3 g
Białko: 5,6 g
Sól: 0,83 g
Jak przechowywać pastę:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w przeciągu 48 godzin. Ciemniejsza warstwa pod wieczkiem nie wpływa na jakość produktu.